Halloweeni Szeged CAC Algyő

 

BEST IN SHOW GYŐZTESEK

I. 489 ANAKIN SKYWALKER FROM CRAWFORD LAND HSCH
Ír szetter (Irish setter)
t: Turzó János, Locskay Gabriella

II. 252 BAYA
Közép-ázsiai juhászkutya (Central asia shepherd dog)
t: Dobre Cristian, Horváth, Krisztián

III. 594 AGHA DJARI’S WIND OVER WATER
Afgán agár (Afghan hound
t: Bíró Judit, Stefan Boieck

Biró: Erdős László nemzetközi küllembíró


Fotó: Iványi Aurél fotográfus

    

Halloweeni Szeged CAC Algyő 2021.10.31.
Egy igen barátságos hangulatú CAC Kiállításon vagyunk túl, amelyet kellemes őszi napsütés kísért egész nap.
Mindenkinek köszönjük a megtisztelő részvételt, a szép számú (625) nevezéseket.
Minden kedves Kiállítónknak gratulálunk az elért eredményekhez.
Köszönjük a Hod-dog Show Team-nek a beérkezett nevezések feldolgozását, a mindig friss statisztikákat.
Köszönjük Algyő segítségét és a lakosság türelmét, megértését. Megköszönöm rendezvényünk védnökének, Molnár Áron Úrnak, Algyő polgármesterének és munkatársainak, illetve Katona Antal Úrnak a GYEVIÉP Algyői Településüzemeltetési és fejlesztési Nonprofit Kft. vezetőjének és munkatársainak együttműködését és támogatását.
Köszönjük Avramov András Úrnak Szeged-Szőreg részönkormányzati képviselője és a Tömörkény István Művelődési ház igazgatójának Szekeres Sándor Úr által nyújtott segítséget.
Köszönjük szakmai szponzorunknak, a JOSERA HUNGARY-nak támogatását, akik már a sokadik CAC Kiállításunkon vállalják ezt a feladatot.
Köszönjük Algyői Faluvédő Polgárőr Egyesület munkáját, akik a rendre, a parkolásra és az irányításra ügyeltek. Köszönjük azon fiataloknak a munkáját, akik a beléptetést végezték. Köszönjük a Kedvenc kutyaiskola csapatának bemutatóját.
Köszönjük a Bíró Sporttársaknak és írnok segítőiknek a kitűnő és gördülékeny bírálatokat a ringekben. , annak ellenére, hogy némely ringben igen nagyszámú ebet kellett elbírálni.
A Kiállítás területén a Levendula Hotel étterme nyújtotta igen finom étkekkel a büfészolgáltatást.
Köszönöm egyesületünk tagjainak és nem tagjainak, akik a szervezésben, az előkészítő és a vasárnapi helyszíni munkákban részt vettek. Köszönjük a társ egyesületeink, úgy, mint a Hód-dog Kutyabarát Egyesület és a Marosmenti Kutyás Egyesület által nyújtott segítséget. Köszönet mindenkinek, aki munkájával segítette kiállításunk sikeres lebonyolítását.
Az idén egy új versenyszámot hoztunk a CAC kiállításunkra, a Halloweeni kutyás jelmezversenyt. Mivel az országban (de lehet, hogy a világon) elsőként hirdettünk erre versenyt, nagy érdeklődéssel vártuk a nevezéseket. A versenyszám sikeresnek minősült. A versenyzők jobbnál jobb, ötletes jelmezekkel készültek erre az alkalomra, amelyet nagyon köszönünk. A versenyzőket Gröschl Ferenc nemzetközi küllembíró vezette fel, igazi show hangulatot teremtve. A Halloweeni kutyás jelmezverseny bírálója Molnár Áron Úr és Avramov András Úr volt, akiket a döntésben egy fiatalember segített. Köszönjük bírálatukat.
Két év múlva várunk Mindenkit vissza Algyőre.
Ebtenyésztők és Hobbi Kutyások Dél-alföldi Egyesülete nevében: Kovács Ferencné

    

Fő támogatóink:

 

Szeged CAC kiállítás helyszíne:

Algyő, Téglás u. 162. Kutyakiképző pálya
GPS koordináták: 46.322814, 20.213751

Algyőt a térképen Csongrád megye délkeleti részén, Szeged és Hódmezővásárhely között, a Tisza jobb partján találjuk. Mellette halad el a 47-es országos főútvonal. 
A kiállítás helyszíne: Téglás utca végén jobbra, közvetlen a Levendula Hotel szomszédságában a kutyakiképző pályán, kulturált környezetben, zárt területen. A talaj nyírott, ősgyeppel telepítve.
Személygépjárművel és tömegközlekedési eszközzel (busz) könnyen elérhető.
Étkezési lehetőség: - a Kiállítás területén meleg-konyhás büfé várja kiállítóinkat és a látogatókat
További tudnivalók Algyőről
Bemutatkozás

Algyőt a térképen Csongrád megye délkeleti részén, Szeged és Hódmezővásárhely között, a Tisza jobb partján találjuk. Egész területével szerves része a Duna-Tisza közötti hátságnak; délen Szegeddel, északon Hódmezővásárhellyel, nyugaton Sándorfalvával, keleten Maroslelével határos... bővebben >>>Támogatóink: